I ftojmë bashkatdhetarët dhe përfaqsuesit e të gjitha Asociacioneve të Kosovës Lindore në Zvicër, të marin pjesë në Akademin Përkujtimore për Rilindasin e fundit të Kombit Shqiptarë, Akademik Idriz Ajeti, si dhe përvjetorit të 28 të Referendumit të 1-2 marsit 1992, që mbahet nën patronazhin e SHHMZ, më datën 9 mars 2019, në lokalin e shoqates, Route de Marrigny 7, 1926 Fully.

Me kët rast do të bisedohet edhe për gjendjen aktuale në atdhe si dhe hapat që duhet ti marim si mërgatë, në këto momente vendimtare për vendin tonë.

Me nderime nga Kryesia,

Fadil SELMANI, Gjenevë

SHPËRNDAJE