Asambleja e FSHF mblidhet sot në një mënyrë të pazakontë, ku ndër të tjerë të pranishëm, aty është edhe presidenti i federatës së futbollit të Kosovës z. Agim Ademi. Ndonëse FSHf ka insistuar për zhvillimin normal të një Asambleje që duhet ë prodhojë emrin e presidenti të ri të saj dhe të Komitetit Ekzekutiv, ka vendim gjykate që e cilëson të paligjshëm zhvillimin e këtij aktiviteti. Në vijim, Presheva Jonë ju fton të ndiqni ngjarjet orë pas ore të kësaj mbledhje të pazakontë.

SHPËRNDAJE