Më e vogla e familjes Kardashian del të jetë më e pëlqyera dhe më unikja. Kylie Jenner ka arritur të bëhet model për gjitha vajzat, sot madje ka shumë prej tyre që edhe kopjojnë stilin e saj.

Nga pyetjet e shumta që ju drejtohet, se si është e mundur që ajo të ketë linja kaq perfekte, Kylie ka thënë se çdo mëngjes konsumon ushqimet e njëjta.

Sipas saj kjo po e ndihmon atë, që të qëndrojë kaq fit dhe në formë.

Madje ajo këshillon të gjithë fansat e saj, të cilët duan një trup seksi, të konsumojnë të njëjtin ushqim çdo ditë të javës.

SHPËRNDAJE