largea_serbi1455023507Këto foto tronditëse janë të bëra gjatë luftës në Kosovë në vitin 1998-1999. Krimineli në foto quhet Goroljub Paunovic ose siç njihej me nofkën “Postjeri vrasës” i Vushtrrisë, paramilitar serb, që ka kryer krime ndaj civilëve shqiptarë në luftën e Kosovës 1998-99, në formën që historia njerëzore nuk i njeh.

“Katër (4) civil të plagosur shqiptar, ua eksponon për së gjalli, ketij qeni bulldog të uritur, dhe keshtu i han qeni për se gjalli, në menyrën ma cnjerzore. Civilët e pambrojtur. “Postjeri” e ka përserit të njajtin akt disa herë, tue e ushque qenin me pjesë të trupit të civilëve shiptarë.Nuk dihet as për kufomat e 60 civilëve shqiptar në Vushtrri. Nuk kan gjurmë deri më tani. Unmiku e burgosi në Mitrovicë, e denoj per shume vrasje, 24 vjet….dhe iu organizu ikja e tij dhe 2 serbëve tjerë nga burgu. E së bashku me ta iku edhe “Drazh Mihajloviqi” thuhet në përshkrimin e fotove të postuara në një faqe në facebbok./BS/

SHPËRNDAJE