E kolme dhe seksi: Nuk do e besoni vajza e kujt është ajo

Babai i saj është një nga emrat e njohur të Hollivudit.

Por e bija duket se do bëhet modele me emër.

Alessandra Garcia është vajza e aktorit Andy Garcia.

Edhe pse e kolme dhe me disa kile tepër, 24-vjeçarja është e fundit në vazhdën e modeleve të shëndosha.

Ajo thotë se ndjehet shumë mirë me trupin e saj.

SHPËRNDAJE