FLUIDI – PRESHEVE, kompani në të cilën punohet sipas standrdeve më bashkëkohore ndërkombëtare..Na vizitoni dhe mund të bindeni...
Kompani fluidi ne fabriken e saj ne Presheve ben prodhimin e pijeve joalkoolike, fale kualitetit te larte te prodhimeve te veta tani ajo furnizon tregun ne rajon dhe ate evropian. Ne kuader te kompanis vepron edhe poma benzines VM OIL ku mund te furnizoheni me derivate te kualitetit te larte.  Fluidi tani me pjese e pandare e perditshmerise tuaj.

Fluidi lëshon në treg pijen më të re energjike DOUBLE FORCE, e cila përmban taurinë dhe është krijuar për të zvogëluar lodhjen mendore dhe fizike. Rrit vigjilencën, shpejtësinë e reagimit dhe qëndrueshmërinë.

 

Pse të zgjedhni prodhimet tona?

 

Kualitet i lartë

Fluidi zotëron tregun falë kualitetit në produktet e tij,
cilësia dhe korrektësia në çdo produkt është objektivi i Fluidi-t

 

Stafi Profesional

Stafi profesional i trajnuar dhe i zgjedhur e bënë Fluidin kompaninë më serioze në gjithë vendin.

 

Teknologji Moderne

Fluidi zotëron teknologjinë

e fundit të pijeve, falë të cilit radhitet e para në listën e firmave më serioze.

 

Lidhja me klientin

Fluidi mundohet çdo herë

të ketë bashkëpunime me klientët e tij, këshillat dhe kritikat e klientit për Fluidin janë prioritare në punë.

Jaffa Champions portokall

 

 

Pije freskuese joalkoolike me përmbajtje portokalli


Përmbajtja: Ujë, sheqer, lëndë bazë për pije freskuese joalkoolike me përmbajtje të lëngut të frutave (lëng

fruti portokalli min. 10%), limontos, konzervues E242 max. 250 mg/l, E202 dhe E212 në kombinim deri në max 400 mg/l, Vitaminë C, E dhe A, stabilizuesit E440 dhe E466, ngjyrat E160a, aroma. Materie e thatë min .11%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet,

 

Kompania jonë ka leshuar në treg pijen më të re energjike DOUBLE FORCE, e cila përmban taurinë dhe është krijuar për të zvogëluar lodhjen mendore dhe fizike. Rrit vigjilencën, shpejtësinë e reagimit dhe qëndrueshmërinë. Double Force stimulon metabolizmin, përmirëson gjendjen emocionale, nxit freskinë e shpejtë dhe jep energji.

Double Force ështe e pasuruar edhe me vitaminën B6 dhe B12, ku 100 ml përmban 0.5 mg Vitaminë B6 (25% të Konsumit të Rekomanduar Ditor) , si dhe 2,0 μg (50% të Konsumit të Rekomanduar Ditor)

 

Fluidi ka filluar prodhimin e çajrave të ftohtë, me licencë direkte nga Orienti Emporium Tea Co., pjesë e kompanisë Cott Beverages INC., Columbus, GA, U.S.A.

Orienti Emporium Tea TEAS Co.TM mburret me çajrat me antioksidantë të fuqishëm dhe të mirat shëndetësore që sjellin këto çajra nga kulturat aziatike. Edhe më tej, pirësit e çajit thonë se ajo që u pëlqen më së shumti janë shijet e dallueshme dhe të gjalla – frymëzuar nga kombinimet ekzotike aziatike, si : Jasmine Sumana dhe Oolong Jahini, të çajrave popullorë të gjelbër dhe të bardhë me  shtesë aromë të tilla si përzierje shegë, portokalli, klementine,  pjeshke dhe mjedre .

 

Jaffa Champion vjen tek ju me 8 lloje të pijeve freskuese joalkoolike me bazë të frutave. Të pasuruar me vitamina, përveç që janë freskuese, janë edhe të shëndetshme për organizmin tonë, duke plotësuar nevojat tona për vitamina të ndryshme.
********************************************************

Ne kontaktoni direkt në këta numra, çdo ditë pune nga ora 08:00 – 20:00

 

 

SHPËRNDAJE