Më 14 korrik, në Ohër të Maqedonisë është mbajtur eventi i bukurisë ”Miss Bikini of Balcan”, ku pjesëmarrëse kanë qenë 5 vende të Ballkanit: Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Serbia dhe Maqedonia me gjithsej 19 vajza konkurrente. Agjencia e modeleve nga Prizreni ka dërguar në këtë konkurs bukurie katër vajza nga Shqipëria dhe dy nga Kosova. Bukuroshet e këtij spektakli kanë qëndruar në Ohër, ku kanë shijuar e promovuar turizmin dhe mikpritjen e organizatorëve, ndërsa Fjordilisa Gjoni & Sidrita Sadikaj,u zgjodhën në mesin e “Top 10”-shen e ”Miss Bikini of Balkan”

SHPËRNDAJE