Ju jeni në kërkim te aktores mahnitëse pakistanez dhe Model Fiza Aliut. Fiza Aliu është një aktore, model, dhe yll televiziv. Ajo ka luajtur role në drama disa pakistaneze. Fiza Aliu, një emër i admiruar në, televizionin modës dhe TVCs ka punuar prej shumë vitesh tani.  Ajo është e gjatë dhe elegant dhe gjithashtu shumë seksi. [wp-like-locker] LIKE per te vayhduar me tutje…
Ajo është parë më së shumti në të gjitha shfaqjet kryesore vendore dhe ndërkombëtare.
Gorgeous Fiza Ali Pictures (2)
Gorgeous Fiza Ali Pictures (3)
Gorgeous Fiza Ali Pictures (4)
Gorgeous Fiza Ali Pictures (5)
Gorgeous Fiza Ali Pictures (6)
Gorgeous Fiza Ali Pictures (7)
Gorgeous Fiza Ali Pictures (8)
Gorgeous Fiza Ali Pictures (9)
Gorgeous Fiza Ali Pictures (10)
Gorgeous Fiza Ali Pictures (11)
Gorgeous Fiza Ali Pictures (12)
Gorgeous Fiza Ali Pictures (13)
Gorgeous Fiza Ali Pictures (14)
[/wp-like-locker]
SHPËRNDAJE