Mrojtësi qendro i Manchester United,Rio Ferdinand para finales së ligës së kampionëve me Barcelonën ka folur për rastin e sulmuesit anglez i cili donte të largohej në mes të sezonit dhe për shtytjen e madhe që ai i ka dhënë skuadrës pas nënshkrimit të kontratës.

>>Rooney në mes të sezonit mund të largohej dhe kjo do të ishte një goditje e rëndë për tërë skuadrën tonë,gjithashtu edhe për tifozët,për shkak të frikës së klubi po dështonte në tentativat për të sjellë futbollistë të mëdhenjë>> ka deklraruar Rio.

>>Megjithëatë ai vendosi që të bindej nga ne,e sidomos nga traineri Ferguson,dhe tani nëse e shohim të kaluarën ngga ky pozicion shumë komod ku jemi,duhet ta pranuar se merita të veqanta ka ajo marrëveshje të cilën e nënshkroi Rooney e që neve na dha kurajo për të vazhduar së punuari me një ndër futbollistët më të mirë,kurse kundërshtarëve frikën nga bomberi anglez>> ka përfunduar mbrojtësi shtatlartë.

SHPËRNDAJE