Disa prej tyre ndoshta janë të ndërgjegjshme se me veshjen e tyre do të lejojnë tu dalin në pah të brendshmet lehtësisht. Disa të tjera kujdesen që kjo të mos ndodhë por rastësisht nuk ja dalin dot. Këto janë femrat e botës së artit dhe të shout. Në këto foto janë disa prej tyre duke përfshirë Rossella Brescia, Belen Rodriguez, Svetlana Metkina, Isabella Orsini, Loredana Berte, Kelly Osbourne apo Pixie Lott.

SHPËRNDAJE