Sipas një kërkimi të Kombeve të Bashkuara mbi popullsinë, në 83 vende të botës indeksi i fertilitetit po bie në mënyrë të vazhdueshme dhe femrat janë më të prekurat nga kjo.

Sipas kësaj analize të publikuar nga ‘Economist’, në Hong Kong numri i lindjeve të femrave po përgjysmohet nga brezi në brez.

SHPËRNDAJE