Hollywoodi është tronditur gjatë javës sw fundit me ndarjen e princit dhe princeshës- Robert Pattinson dhe Kristen Stewart.Çifti është shumë i famshëm edhe në Britani- sidomos Robert i cili është londinez.Kjo ndarje mund të ndikoj shumë në karrigen e Kristen. Një burim ka thënë: “ Kristen është gruaja më e urryer e Hollywood-it. Shumë kanë kërkuar arsyje për të mos e pëlqyer atë dhë tani ata e kanë këtë”.“Shumë fanse femra të Robit do t’i bojkotojnë filmat e saj. Do të jetë një rrugë shumë e vështir për të tu kthyer përseri si në jetën profesionale ashtu edhe në jetën personale”.

SHPËRNDAJE