Gjenevë, 1 janar -Foshnja e apre pe rkete vit ne Kanotnin e Gjenevës eshte shqiptar nga Kosova. Aki ka lindur në në orën 0:03 ne Materinitetin e Spitalit ne Universitetn e Gjenevës (HUG), njfotn agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvicra.

 

Babi i voglushit: Mund të quhet Aulon, por ende nuk është e sigurt

Mësohet se prindërit e lumtur shqiptare kanë kohe deri më 4 janar të zgjedhin emrin e djalit të tyre të vogël. “Mund të quhet Aulon, por ende nuk është e sigurt…” ka thëne prinderit e bebës per gazeten zvicerane “Tribune de Genève”.

Agjencia e lajmeev “Presheva Jonë” përkujton se kantoni i Gjenevës ka rreth gjysem mlioni banore, ku vetme ne Gjenve numi i shqiptareve sillet mbi 20 mije sish.

Prindërit e djalit të vogël, shqiptarë të Kosovës Ejup Limani, 37 vjeç dhe emea e cila ka arritur nje Gjenevë para nje viti.

“Unë jam duke menduar për Aulon, por unë nuk jam i sigurt. Nëna gjithashtu është e lumtur me këtë emër, por nga atje për ta shkruar në letër … ” Kështu që deri më 4 janar do të vendosë.

Ky është fëmija i tretë i këtij çifti Avanchets, pas Samiut i lindur në vitin 2012 dhe Alinës e lindur në vitin 2016. Babai, qëndroi deri në orën 4 të mëngjesit me gruan e tij pe rta prtzur voglushin e tij ne jete.

SHPËRNDAJE