Sipas tabloideve britanike Alex Curran mund të jetë sërish shtatzënë. Gazetarët kanë vënë një rrumbullakësim të formave të gruas së Steven Gerrard. Mesfushori dhe kapiteni i Liverpool do të ishte kështu duke u bërë baba për herë të tretë pas dy vajzave që ka Lilly-Ella 7 vjeçare dhe Lexie 5 vjeçare.

SHPËRNDAJE