(AIK-Presheva Jone)

Barcelona një sezon më herët e eliminoi Arsenalin nga champions dhe këtë vitë me sa duket futbollistët e arsenalit kanë “mbledh mend” dhe nuk do të gabojnë.

“Ky nuk është një mision i pamundshëm. Ne mund ta fitojmë këtë. Barcelona nuk është e pamposhtshme. Nëse ata ishin të paprekshëm, ata do ta fitonin Ligën e Kampionëve çdo vit. Manchester United, Chelsea dhe Liverpool i kanë eliminuar ata viteve të fundit”.

“Ndoshta është radha jonë tash – dhe pse jo? Nëse ne dëshirojmë të jemi kampionë të Evropës, ne duhet të jemi të aftë të mposhtim secilin dhe çdokënd – dhe kjo përshinë Barcelonën”, ka shtuar spanjolli.
SHPËRNDAJE