Ish futbollisti Erxhan Dana është në mbështetje të presidentit të Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi.

Dana ka shkruar se punët e mira duhet të mbështeten dhe jo të njollosen.

 “Kohë pa kohë!!!

Në vende normale kur të arrihen sukseset dhe punohet ata persona duhen të mbështeten dhe falënderohen e jo të minimizohen punët e bëra dhe të njollosen

Punën e FFK-së dhe ndihmën e tyre e kemi shiju thuajse të gjitha klubet dhe të gjitha qytetet dhe katundet e Kosovës, është ndihmuar në infrastrukturë nëpër stadiume, në terene (bari sintetik), në sigurimin e topave çdo klubi dhe më e rëndësishmja qasja gjithmonë korrekte dhe pozitive!

Është e udhës të komplimentohen dhe falënderohen punët e bëra dhe të mbështeten edhe në të ardhmen.
Kemi shumë punë për të bërë, nuk kënaqemi vazhdojmë punëve dhe sfidave të reja bashkarisht dhe me nder.
Shumw suksese Kryetar Agim Ademi”,
 ka shkruar Dana në profilin e tij në facebook

SHPËRNDAJE