(AIK-Presheva Jone)


Sot,në orët  e herëta të  mëngjesit ka arritur në Madrid (Bernabeo),personi i cili pritet të jetë shpëtimtari i sulmit të Real Madrid,është fjala për Emanuel Adebayor. Ai gjithashtu ka kaluar provat mjekësore (ora 12:00) dhe ndoshta në fundëjavë do të jetë i gatshëm për Mourinhon.

“Gjendja e tij fizike është e jashtë zakonshme,vërtet ai premton shumë,mendoj se do të jetë në maksimumin e tij në ndeshjen e parë të rradhës ku do të jetë protagonist” ka thënë Carlos Diez

SHPËRNDAJE