http://www.botasot.info/reklama/eliza-tatoo1.jpgAktorja shqiptaro amerikane Eliza Dushku së bashku më një prej kengëtareve më të suksesshme të viteve të fundit, Justin Timberlake dhe aktorin tjetër amerikan James Marsden morën pjesë në një lojë televizive të quajtur “Cmimi është i volitshëm”, mjaft i famshëm në Los Anxheles. Gjatë këtij episodi, Eliza nuk harron të flasë për Shqipërinë, vendin e të parëve të saj, si dhe tregon për audiencën tatuazhin e famshëm të cilin ajo e realizoi në vizitën e saj të parë në Shqipëri, të shqiponjës dy krenare, simboli kombëtar i shqiptarëve. Ajo madje u jep një leksion kolegëve të saj, Justin Timberlake dhe Xhejms Marsden duke u treguar se ku ndodhet Shqipëria. Ndërkohë Justin, i cili aktualisht luan në filmin “In Time”, zbuloi një prej sekreteve të tij, që është frika ndaj merimanagave.

http://www.youtube.com/watch?v=Y00gMaWkXUY&feature=player_embedded

SHPËRNDAJE