aksh-640x360Gazeta NewBorn ka siguruar disa foto të Armatës Kombëtare Shqiptare e cila shihet të jetë shfaqur në Koshare.

Një ditë më pare sipas burimeve të gazetës thonw se AKSH-ja ka kërkuar nga Qeveria e Serbisë që të mos luaj me ndjenjat dhe me gjakun e derdhur në Kosovë.

Poashtu sipas të njejtave burimeve që posedon Gazeta NewBorn, thuhet se AKSH-ja është e gatshme ti mbrojë të gjitha tokat e Kosovës nëse KFORI dhe Qeveria e Kosovës nuk e bënë një gjë të tillë, raporton Gazeta NewBorn.

Disa ditë më parë në Koshare kishte qëndruar edhe Jabllanoviqi i cili kishte provokuar me deklaratë dhe lule që i kishte derguar atje.

SHPËRNDAJE