Me rastin e vitit te Skenderbeut kryeministri i Republikës se Kosovës  Ramush Haradinaj ka pritur nje ekip te gazetareve nga  agjencia e lajmeve “Presheva jone”, njeherit mysafir te pare nga Lugina e Presheves tek shefi i qeverise se Kosoves, meqërast e zhvilluam nje intervsite ekskluzive mbi zhvillimet e fundit ne Kosove dhe perreth saj.

Ne kete bisede me njeriu  e pare te qeverise se Kosoves  Haradinaj flet per situaten aktual politike dhe ekonomike ne Kosove pas demarkacionit, qe u realizua menjëhere pas marrjes se timonit te qeverise nga ana e tij. Hardinaj flet edhe per dialogun e Brukselit mes Kosoves dhe Serbisë. Pastaj krymenistri kosovar tregon se kur do te ndodhe liberalizmim i vizave, per Interpolin listat me emra te liderve shqiptar per “krime lufte” nga   gykatat serbe, pastaj per  zhvillimet e fundit ne Luginen e Presheves, sidomos idese se kembimit te territoreve etj…

SHPËRNDAJE