(AIK-Presheva Jone)

 

Zëvendëspresidenti i Egjiptit, Omar Sulejman, tha se qeveria ka një plan dhe agjendë të caktuar për transferimin paqësor të pushtetit. Suleiman premtoi se nuk do të ketë hakmarrje ndaj protestuesve që kërkojnë dorëheqjen e presidentit Hosni Mubarak, pas 30 vjetëve në pushtet.

Mubarak ka thënë se do të tërhiqet në shtator, kur edhe skadon mandati i tij presidencial.

Ndërkaq, protestat kundër regjimit kanë hyrë në javën e tretë të tyrë. Mijëra

SHPËRNDAJE