Shikone mirë ket foto anash, jo vetëm këto bukuroshe:-))  Qëllojani, se ku gjenden, këto zonjusha: në Serbi apo Moskë, apo ndoshta edhe në Kosovë ?!..

 

 

DITE, KU E KE BRE GJUHËN SHqIPE NE KOSOVËN “MUTIETNIKE” ?!

Brezovicë, 22 janar -Zonjusha Edira Tahiri bashkë me disa  shoqe ne moshë ka marr rrugën për në Brezovicë, i cili është destinacioni i preferuar i kosovarëve për këto ditë dimri. Nu itha i shiptareve sepse aty mungon flamuri shiptar dhe ai i Kosoves, madje edhe shkronjat ne gjuhen shqipe, siq po e shifni ne tabele, mbarapa ministres se Thacit ku shkruan vetem serbisht në cirilic ne Kosoven “multientike” , kurse  pak me poshte valon edhe flamuri serbe ne Kosoven “mutientike”,  shkuan agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Edita e cila duket se është mjaft e relaksuar derisa po priten të rinisin bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë, ka publikuar disa fotografi nga Brezovica, por duket se nuk e ka provuar skijimin se po i mirren mendët:-)) se boll i ka hyp skijave ne korridoret e BE-së ne Bruksell me Gjuren..

Gjithsesi  shpresojmë se natyra dhe ajri i pastër atje do ta ndihmojne Editën nese jo per t’i bere remont, bile me mujt me  i mbushur “bateritë” për një vit të vështirë në bisedime.

SHPËRNDAJE