elleeePreshevë, 6 maj   -Shpesh eshte degjuar se Izareli eshte ashtu e keshtu, te shperlare apo pa fije marre. Jo jo nuk eshte bash qashtu.. Supermodelja izraelite Bar Refaeli e cioa posa ka bere nje videoklip në vendin e saj duke u paraqitur pjesërisht lakuriq në një reklamë televizive, autoritet izraelita pa nje pa dy kane reaguar dhe e kane ndaluar!  Ky vendim nga disa quhet censure, shkruan agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë” duke shtuar se nese eshte kështu, atehere ne televizionet tona duhet  se paku gjysma e video clipeve (cullak) te ndalohen, te cilat nga televizonet pefirotjn eshume part syve të shteteve  tona fdhe are ato nuk kontrollohen qe s’ka te beje asgje me censure, te cilave u nevoite thjeshte nje auto-censure per hire te moralit dhe fëijeve tan, konform kultur sonë ?!

 

 Në Kosove bëjne gara vajzat shqiptare kush po dishet me shume ne TV ?!

Janë veçanërisht të papranueshme të ngushtë-ups e mollaqe, vetëm pjesërisht të mbuluara me rroba banje, modeli bjonde duke lëvizur në një plazh idilik.

Versioni i korrigjuar i videove reklamave mund të shpërndahet pas ores 22h, në një kohë kur shikuesit e rinj janë menduar të jetë në shtrat, thonë mediat. Versioni i plotë i videos ishte tashmë qarkulluar gjerësisht në internet.

Bar Refaeli, ish-e dashura e aktorit Leonardo DiCaprio, e kishte mbërthyer tashmë në fillim për paraqitjen e saj në një tjetër reklamat video e cila në autoritetet audiovizive, që përmban shumë “aluzion seksual”. Modela izraelite (30 vjeç) Bar Refaeli tashme është shtatzënë me fëmijën e saj të parë pas martesës së saj në shtator me biznesmenin Adi Ezra.

E tham se edhe në Izrale ka marre ku  fotografitë e kengetares Bar Refaeli jane ndaluzar  në TV e Izraelit, na shkoi mendja rtek teelvizonet tona ku nuk ka fare censure dhe femijet tane mund te shikojne ne pranine e prinderve video clipe para 12-ve  apo pas 12-ve qindra cipe t etilla sexy ?!

SHPËRNDAJE