ptj-gadjanjePreshevë, 6 maj  -Anëtarët e Departamentit të Policisë në Vranjë do të zhvilloj (ushtrime) me të shtënat në dia rajone te Lugine sse Preshevës dhe rajone tjera, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

Polia ni te gjuajne (shtien)  në fshatin Stubal në komunën e Vladičin Han, do të zhvillohet nga 09 në 13, pastaj 19 dhe 20 maj.

Të shtant tjera pasojne  në fshatin Reljan, afër Preshevë, qe do të kryhen nga 23 në 27 maj  e pastaj 30 dhe 31 maj të këtij viti, njofton Departamenti i Policisë në Vranjë.

Përmendur ditë prej 07.00 deri në 16.00 orë, në zonën e një gamë poligonin e qitjes, është e ndaluar lëvizjen. Prandja kujdes qytetar, ruani fëmijet, bagetinë

SHPËRNDAJE