Në kohën kur Barcelona po bënë gjithëqka për ta sjell në rradhat e saja fantazistin e Arsenalit,Cesk Fabregasit,tani më në garë për të ëshë edhe kampioni në fuqi i Italisë.

Moratti i ka mblëdhur sot drejtorët sportiv dhe financier të Interit dhe ka diskutuar me ta për shumë “e milionave” dhe futbollistët për të cilët do të hidhen në aksion gjatë verës. Ai i ka premtuar Leonardos,spanjollin duke I thënë se sezonin e ardhshëm kapiteni i Arsenalit do të jetë nën urdhërat tuaja.

SHPËRNDAJE