Tubimi in memoriam për Afrim Ymerin (Dajës)

“Me 7 janar morëm lajmin që nuk deshëm ta pranonim, për vdekjen e familjarit dhe shokut më të shtrenjtë Afrim Daja.   Dashuria, rrespekti dhe vyrtytet e tija me të cilat na mësoi dhe na shoqëroi përherë.


Preshevë, 7 dhjetor / AIK-Presheva Jonë

Sot, pas katër vitesh,  në këtë ditë përkujtimi për të na jep dhembje të madhe, dhembje që nuk mund të përshkruhet me fjalë. Ishim krenarme të edhe sot e kësaj dite do të jemi edhe më krenar me mësimet, mençurin dhe njerëzin e tij. Edhe pse nuk je në mesin tonë, por në zemrat tona qëndron gjithnjë, poltë sinqeritet dhe i dashur, i utë dhe bujar, do të jenë kujtimet e freskëta që do ti mbanim gjithmonë në jetë si bashkëshkort, si baba e si vëlla, si sok e si mik…Të qoftë i lehtë dhe i Preshevës dhe i Kosovës i dashur Afrim !

Do të jetojmë me mësimet, këshillat, shembëlltyrën dhe ngrohtësin që gjetëm tek ti dhe gjithherë kur të takonim. Do të jesh përherë në kujtimet tona si njeri i dashur ndaj të gjithëve.”

 

 

 

Familjarë, miqë, të afërm, shokë, kolegë  e shumë qytetarë të Preshevës sot janë tubuar për ta përkujtuar të ndjerin Afrim Ymerit me rastin e katër vjetoit të ndrrimit të jetës. Ky përkujtim për Afrim Ymerit (Dajës) u bë nën organizimin e KF “Hajdukut” në stadiumin e qytetit të Preshevës, ,u nga aty  të pranishmit i bënë homazhe duke parakalu drejt varrezave të qytetit në drejtim tek varri i të ndjerit për ë nderuar me lule të cilët ju bënë edhe dua të shumta nga të pranishmit.për meritat dhe dashurinë që kihst ai për shokët dhe rethin e tij. Pas disa fjalimeve për veprën e tij dhe rolin e tij në soprtin preshevar,  tek varri i të cilit vunë kurora lule.

Me këtë rast, në shenjë të këtij tubimi post memoriam për Afrim Ymerin në stadiumin “Tati” u laujt një ndeshje në futboll

SHPËRNDAJE