Prej kohësh dëshironte që të largohej nga stresi i përditshëm dhe sidomos nga skandali “Giggs” dhe tanimë femra me të cilën Ryan Giggs pati një lidhje jashtë martesore duket se po gjen formën e argëtimit. Modelja londineze Imogen Thomas ka realizuar një set me foto duke kalëruar ndërsa në disa momente i ka kthyer të pasmet kalit duke pozuar në mënyrë provokative. Fotot janë realizuar në Kalifornia ditën e djeshme ndërsa Imogen merrte leksione për gara me kuaj.

SHPËRNDAJE