Megjithëse një mot i keq e plot shi kjo aspak si ka penguar qindra shqiptarë me moton ” Për lirimin e plotë të Ramushit” të dalin në protesta. Ne mësojmë se  në këtë protestë që u mbajt në Bruksel kanë qenë të pranishëm me një fjalim edhe emra të njohur si Granit Shala dhe këngëtari Arif Vladi, ky në fillim është kënduar himni i flamurit nga ky i fundit. 

 

Sipas agjencise së ljameve “Presheva jonë” kjo eshte protesta e 100 e radhes per Haradianj te zhvlliuar ne Kosove, Shqiperi e Maqedoni si dhe Zvicer, France, Belgjike Amerike dhe vendet tjera perendimore ku muasrne pjesë mbi 2 milionë shqiptarë me foton ekomandt hatrdinajt, me  flamuj kombëtar dhe te UCK-së 

SHPËRNDAJE