Medvegjë, 28 prill -Trustit Lëvizja serbe “Dveri” nga Medvegja njoftoi se dorëheqja e Kryetarit të Kuvendit dhe komunave Milisava Miletic eshte “derdhja e kupes nga te zezat qe po ndodhin ne këtë komunë, vazhdimësinë e neglizhencës, injorancës, abuzim dhe korrupsion me siguri shumë të lartë të kësaj qeverie që nga ardhja e saj deri sot..”

 

Milisava Miletic nje personalitet me i shkolluar ju imponua te largohet nga komuna e Medvegjës qe smujti ma me bajt korrupcionin kaosin ne komunen e tij ?! 

Résultat de recherche d'images pour "Milisava Miletic medvedja"“Presidenti i Kuvendit, Miletic, është një nga njerëzit më të arsimuar dhe me përvojë të kësaj vetëqeverisjeje lokale. por ai nuk mund të bëjë kompromis me metodën e punës të krijuar nga kryetari i bashkisë Nebojsha Arsiq. Arsiç ka qenë në Beograd për pesë ditë pune. Një herë në javë punon në qendrën shëndetësore si një mjek..”, thet fillimisht deklaratën e Lëvizja serbe” Dveri ” nga Medvegja, nënshkruar nga komisioneri Rade Kulic, transmeton agjencia e lajmeve “Persheva Jonë”

Miletiç ishte anëtar i SPS dhe pas arritjes së marrëveshjes së koalicionit në këtë pozitë. Për fat të keq paaftësia shantazh, abuzimi javashleku filloi të marrë gjurmën e tyre në këtë mjedis multi-etnik dhe rezultatin e të cilave kujdeset për të gjithë qytetarët.

Trustit serbe Dveri gjatë Arsic paralajmëron kyretarin se abuzimi i tij, të gatshëm për të bërë probleme të mëdha në këtë mjedis ku nuk ka pasur konflikt në baza nacionale apo luftë për ekzistencë në mënyrë të pashmangshme do e fus komunen në probleme të mëdha.

Arsic erdhi në pushtet përmes Partisë Progresiste Serbe si kur G17 +, të cilat janë bashkuar në minutën e fundit. Kurrë nuk kishte një vizion të zhvillimit të kësaj zone shumë të pazhvilluar, qeveria solli atij njerëz të cilët kishin për qëllim interesat e tyre ose janë paguar nga të tjerët për të përfaqësuar interesat e njerëzve që nuk mendojnë mirë këtë komunë.

Autoritetet në Beograd nuk erdhën këtu nga zgjedhjet, por në fushatën në shtator të vitit 2015 erdhën shumë.

Në Medvegjë, mbi Arsiq, vendosjen e para të mëdha, tani më shumë se tre milionë euro, por në një investime krejtësisht e parëndësishme dhe të parëndësishme dhe me çmimet e të cilave shumica e qytetarëve të re të trurit. Disa njerëz janë bërë “Zot” të këtij mjedisi të vogël.

Kryetari i Kuvendit Miletic shpesh erdhi në konflikt me kryetarin e Arsic dhe stafin e tij. Kryetari i Kuvendit Miletiq disa herë nuk donte të votonte për mocionet individuale në seancat e Kuvendit.

DVER fton qyetaret , instiuticonet madje edhe ato nderkobmetare te b jen cmon per ta shptuar kete komune. Përndryshe, ne do të humbni këtë mjedis dhe do të zhduket në vorbull e injorancës, kaosit, korrupsionit interesave ndoshta shumë të larta dhe të rrezikshme të vendeve të tjera.

Përveç dorëheqjes së kryetarit të Kuvendit sot dhe të fillojnë një grevë të punëtorëve të në NP “Updates”, e cila për muaj të tërë pa pagesë. Kjo është e vetmja kompani që vepron dhe punon në këtë fushë, por pa kushte themelore për funksionimin sepse kryetari i komunës nuk është i interesuar në zgjidhjen e problemeve të kompanive dhe punëtorëve.

Presidenti Arroganca Arsic pa fund, ka disa llogarive të Agjencisë për luftën kundër korrupsionit, të cilën ai e mban në sirtar e tij, ndoshta për shkak të shantazhit.

Disa ditë më parë hodhi poshtë drejtori i Institutit për spa specializuar rehabilitimit në vendimin Sijarinska të ministrive kompetente, edhe pse ka pasur një urdhër për dorëheqjen e tij më shumë se një vit më parë. Rezultati pa pjesëmarrjen e institucioneve shtetërore dhe me kryetarin e komunës Arsic tashmë është i njohur. Natyrisht, kjo komunë plotësisht i shkatërruar deh pret një vit shumë i nxehtë politik..” thuhet ne deklaratën e Lëvizja serbe” Dveri ” nga Medvegja, nënshkruar nga komisioneri Rade Kulic. Njoftimin e botuam pjeserisht

SHPËRNDAJE