Kandidati për president të Francës, Emanuel Makron akuzoi sonte kundër kandidatin e tij, përfaqësuesen e të djathtës ekstreme Marin Le Pen, se “po gënjen”, ndërsa ajo e akuzoi se është i butë ndaj ekstremizmit islamik, duke e quajtur kandidat të elitës.
Një kandidat për president të Francës, një centrist i pavarur Emanuel Makron akuzuar mbrëmjen e tij protivkandidakinju, përfaqësuesit e ekstremit të djathtë Marine Le Pen, e shtrirë dhe paralajmëroi se ajo do të kishte çuar Francën në një luftë civile dhe të japin ekstremistët islamikë atë që ata duan, duke qenë të shkelin të drejtat e qytetarëve myslimanë.

Gjatë debatit të ashpër televiziv, i fundit para rrethit të dytë të zgjedhjeve presidenciale në Francë, Makron (39) tha se strategjia e Le Pen është që të flasë shumë gënjeshtra dhe të mos propozojë asgjë

SHPËRNDAJE