Dr.Spec. Ekrem Sefiu i cili doplomoi ne Sofie te Bulgarise, kurse specializimin e kreu ne Kroaci dhe Kosove.Ai  vepron afer dy decenie ne disa spitale me renome ne Republiken e Kosoves.

Dr.Spec. Ekrem Sefiu po shquhet tash e sa vite si nje nder kirurget me te mire te Republikes se Kosoves edhe me gjere,ne nje bisede me kirurgun Preshevarë nder shume suksese ne karieren e tij profesionale verejtem se ai po ndihmon edhe shum nga qytetaret e Lugines ku gjithe ata jan shume falemnderues per interevenimet e suksesshme .

Kete sezon vere Dr.Spec. Ekrem Sefiu po vazhdon sikurse edhe vitet e kaluara te kryej interevenimet e lehta ne ordinancen e tij kirurgjike “KIRURGJIA” qe gjindet ne Presheve rruges per Miratovc (rruga Karposh).

Dr.Spec. Ekrem Sefiu

kontakt tel : +38344339174

 

 

 

SHPËRNDAJE