Preshevë, 24 janar -Një zëdhënëse e Gjykatës së Kolmarit në Francë u ka thënë mediave serbe se ende nuk ka arrtiur  dokumentacioni i plotë i Beogradit për ish-krymenistrin kosovar  Ramush Haradinaj i cili doli i paste dy here nga Gjykata nderkombëtare e OKB-së ne Hage

Gjykata e Apelit në Kolmar do të vendosë për Ramush Haradinajn pasi të shkojë dokumentacioni i plotë atje.  Kështu ka thënë përgjegjësja për komunikim në këtë Gjykatë, Sandra Di Rosa, e cila ka theksuar se Serbia duhet t’i dërgojë atje, pos kërkesës për ekstradim, edhe aktet për nisjen e hetimeve provat që i kanë kundër Haradinajt.

Ne anën tjeter autortiet serbe kane phuar qe një jave se “dosja” pper z.Haradianj  eshte nisur qe nje javë. Sipas agjencise së lajmeve “Presheva Jonë” duket se ajo eshte nisur ne kembë, por shkak se akullit dhe dimrit te madh. Dhe rruga eshte bajagi larg nga Beogradi deri en Paris me nje distancë prej 1,781.4 km. Pra, per te arritur kjo “dosje nga Beogradi nevoitet kohë sepse potjetër ne kembë kane arrirur deri ne kufi me BE-në, në Kraci ku duket se aty eshte dhe me “ngritë”. Edhe naj dite, pasi lideri kosovbar te kthet ne Kosovë, ndoshta mberrinë se udha akull, po rreshqet Serbia. Shkruajtem sikur te ishte sot 1 prilli:-))

 

Nëse kemi parasysh zhvllimin teknik te transpoprti sot normlaisht nje letër nga Beogrdai deri en Parisi, nes ejo permes inernetit për 5 sec, athre per 5 dite po. Atëhere dikush ketu po rren ja Beogradi ja Parisi apo “pershjeva Jonë” mund ta kete drejt, ses posat eshte nisur ne kembe se SHBA dhe NATO me ndihmen e Haradinajt paska bombardue aeroportin e Beogradit, dicka po ?

 

SHPËRNDAJE