Novak Djokovic në një ndeshje të jashtëzakonshme e ka mundur spanjollin Rafael Nadal kundër të cilit ka zhvilluar ndeshjen e 18 me rradhë.

Kjo fitore e Djokovicit ka qenë kulminacioni i një serie prej 48 fitoreve me vetëm 1 humbje ndërkohë që ëimbeldon ishte trofeu i tij i tetë për këtë sezon.
Kjo ndeshe përfundoj me 3 me 1 për Djokovic (6:4,6:1,1:6 dhe 6:3)

 

 

SHPËRNDAJE