Image associée

Yll i esrades serbe Dragana Mirkoviç do të mbajë një koncert të lirë sonte për të gjithë banorët e Kllokotit në Kosovë e cila organizon vëllazërit e manastirit Hilandara, njfotn agjencia e lajmeve “Presheva jonë”.

 

“Unë jam e nderuar që kam marrë një telefonatë nga një institucion kaq i madh dhe i rëndësishëm si Hilandari dhe jam e kënaqur që sone do te kenmaqi qytetaret e Kosovës q e kam degjuar se ata me degjojne vazmisht kenget e mia..” tha Dragan.

“Jam e sigurtë që një natë e mbushur me emocione po na pret.” ka thëne diva e kenges serbe grana Markovic e cveshur ne kuqezi ka premtuar se sonte do ta “kallim” ne Kosovë. Agjencia e lajmeve “Presheva Jone¨” pedrkujton se vite me pare , pas clirmit te Kosoves ne Veri te Kosovës ka kenduar edhe e veje e kriminelit serb Akanit, Ceca.

 

SHPËRNDAJE