Ka përfunduar ceremonia e varrimit të të ndjerit Arbën Xhaferi, intelektual dhe politikan i shquar shqiptar.
Disa mijëra qytetarë i kanë dhënë lamtumirën duke e përcjellë në banesën e fundit.
Paraprakisht, në Pallatin e Kulturës në Tetovë është mbajtur një mbledhje komemorative.

SHPËRNDAJE