Më 11 shkurt te këtij viti në zonën Tahrir Square të Egjiptit është dhunuar seksualisht gazetarja e njohur e CBS-së Lara Logan. Për cudi kolegja Lara Logan (39) dhunohet mu në ditën kur presidenti Mubarak jep dorheqja dhe largohet nga vendi.

Gjenevë, 16 shkurt / AIK-presheva Jonë (n.m)

Lajmet nga Egipti ditë e përditë vijnë zi e më zi në kohën rënies së rtejgimit Mubarak. Diktatori Mubarak lëshoi vendin por la gjurmët e dhunës, duiktaturës dhe presion, duke mos kursyer këtu as femrat dhe gazetaret në terren. Kështu më 11 shkurt te këtij viti në Tahrir Square është dhnura seksualisht gazetarja e njohur e CBS-së Lara Logan. Për cudi gaszeastrja e Afrikës Jugore Lara Logan (39) dhunohet mu në ditën kur presidenti Mubarak jep dorheqja dhe largohet nga vendi. Derisa ajo bënte një storie xhirimi në Egjipt për zhhvillimet e fundit , eki i saj ishte rrethuar nga 200 persona përkrahës të Mubarak dhe pas ca minutash ajo eshte ndarë nga koléegët dhe ka pasur dhunimi ndaj saj. Shoqata e Fushatës Press Amblema (« La Presse Emblème Campagne (PEC) në Gjenevë ka dënuar ashpër ket akt munsruoz. TV CBS ka njoftuar se gazetarja Lara pas ketij dhunimi ju është dërguar urgjentisht në njërin nga spiatlet e  SHBA për shërim dhe rehabilitim. Pos shoqat¨tes së gazeatrëve të Fushatës Press Amblema (« La Presse Emblème Campagne (PEC) në Gjenevë kë akt akt munsruoz kundër një gazetare, kundër fjalës sëlirë po dëhet ashpër nga organizata  të ndyrshme ndërkombëtare

SHPËRNDAJE