albbbb

Vacances – Pushime t ekendshme, mirë, rehat dhe lire, pamje spektakulare dhe atmosfera autentike, ky vend i vogël ballkanik, ne mes të Greqisë dhe Kroacisë ka shumë për të ofruar, shkruan gazeta e njour franceze MetroNews ne reportazhin e vete te titulluar: Pushimet verore, po pse jo në  Shqiperi?  (“Vacances: et pourquoi pas l’Albanie..”) transmeton agjencia  e lajemeve “Presheva Jonë” 

Shqipria, vendi me peisazhe mahintes dhe dete të mrekullueshëm per cka ja kanë zili fqinjët e tyre kroatë  dhe grekë..

Per pamje, plazhe, jetën dhe gastronomi e lirë me teperatura tropikale, plazhe ne det me  uje te paster si loti..mbi me diell dhe shqiponja ne qiell. A s’eshte ka peisazh i bukur per te pushuar , te cili e meritoni ? Nuk ka nevojë për të marrë një fluturim për në anën tjetër të botës. Vetëm pak ore nga Parisi apo Gjeneva drejt  Shqipërisë, buze detit të mbushur me plazhe e limane të vogla që padyshim qe padyshi  ja kanë zili fqinjët e tyre kroatë apo grekë, besa edhe Zvicra me “Alpet Shqiptare”, shkruan agjancia e lajemeve “Presheva jonë” duike ju referuar gazetes frasnceze MetroNews

Deti, malet dhe peisazhet baritore janë menu udhëtimit. Pas një ndalese në kryeqytetin, Tiranë, bashkohen e “Alpet Shqiptare”, në veriun e largët. Rrugët janë shpesh të pakalueshme, mënyra më e mirë për të udhëtuar në rajon është që të marrë një varkë.

Vacances-Pushimet  ne Shqiperi, mire, rehat  e lire me temperatura tropikale, plazhe ne det me  uje te paster si loti..mbi me dielle dhe shqiponja ne qiell. A s’eshte ka peisazh i bukur per te pushuar , te cili e meritoni ? Atehere, vertete pse jo në Shqiperi pet pushime sivjet?..

SHPËRNDAJE