Gjatë seancës së sotme të Kuvendit Komunal, gjatë debatit, në një moment Dr. Skender Destani iu është drejtuar Armend Aliut, i cili paraprakishtë ia kishte përmendur emrin këtij të fundit dhe i ka thënë se ju jeni të njejtë, sikur Partia Socialiste e Edi Ramës, i cili zgjedhjet në Shqipëri i fitoi me paratë e drogës, para të pista, njejtë keni fitu edhe ju, me vota të cilat i keni ble, në forma të ndryshme.

Në ndërkohë, derisa po fliste shqip, Doktori Destani ka thënë se përpara do të kalonte në subjektin e Brankit, subjekt ky serb në Komunën e Preshevës. Pastaj ka reaguar Branki i cili i ka thënë se spo të kuptoj derisa po flet shqip 100%, veq të dëgjova se ma përmende emrin.

Detani i ka reaguar edhe Brankit, të cilit i ka thënë se, është keq për ty që 50 vite me shqiptarë, dhe nuk ke arritë ta mësosh gjuhën shqipe.

SHPËRNDAJE