largea_hasha-deshton-jpg1456503786Ka dështuar votimi i parë për Hashim Thaçin si president të vendit.

Nga 82 deputet të pranishëm tashmë 4 vota janë të pavleshfme dhe e bëjnë të pavlefshëm këtë raund të votimit pasi duhen 81 vota pro.

Tani pritet që të zhvillohet edhe raundi i dytë ku edhe në këtë raund nevojiten 81 vota pro që të zgjidhet presidenti i vendit.

****

Nisi raundi i parë i votimit për president të Republikës së Kosovës.

Në sallë të Kuvendit ndodhen 82 deputet, kuorum i mjaftueshëm për procedurë të rregullt në zgjedhjen e të shefit të shtetit.

SHPËRNDAJE