kuvendiiDURRËS, 29 qershor  -Dje, më 28 qershor 2014, të hotel ROMANA në Plazh-Durrës, u mbajt Kuvendi i Dytë i Frontit Demokratik për Bashkim Kombëtar (FDBK), por fatekqeisht, jo si kuvendi i parë, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.
Themi kështu, ngase pjseasëmarrja e tyre ne kete kuvend ishte e mjerueshme, ku një grusht anëtarësh të FDBK-së (nga Kosova), me në krye z. Hysni Elshani, z. Enver Gruda dhe…, që nuk kishin arritur që, edhe me gratë e tyre, ta mbushnin as edhe autobusin e vetëm nga KS, arriten që të inskenonin skenarin e eliminimin politik të themeluesit të Frontit… ish FBKSH-AKSH (2002-2009) dhe edhe President i FDBK (28 Nëntor 2009-28 qershor 2014), Mr. Gafurr Adili nga Kërcova në Tiranë – Durrës.
Kulmi i turpit të skenarit UDB-esk të agjentëve të SHIK të Hashim Thacit dhe CO u shfaq kur, në listën e votimit për kryetarin e ri të FDBK-së, midis dy kandidatëve (Zef Cupi nga Durrësi dhe Hysni Terziu nga Ferizaj) nuk figuronin, jo vetëm emrat e delegatëve nga IRJM dhe nga diaspora, por edhe i atij që e lindi dhe e rriti, siç nëna e lind dhe e rrit fëmijën e saj, i ideologut të ribashkimit kombëtar shqiptar e të Shqipërisë Etnik,
Mr. Gafurr ADILI, shumë i revoltuar, duke kërkuar që të votontë, duke shkuar që ta merrte fletë-votimin iu tha: “A edhe këtë e banët a..? Hallall iu qoftë..! Turp”  /Dije Dibra

 

SHPËRNDAJE