Tash e ndymbëdhjet vjet më parë, më 26. 2. 2000 duke luftuar armikun serbosllav, nën emblemën e UÇPMB-së, në Koncul bie në altarin e lirisë dëshmori i kombit Fatmir Ibishi. Fatmir Ibishi nuk mund ta ndalte luftën pa u çliruar të gjitha trojet shqiptare. Ai  ra në luftën  e pabarabartë me armikun duke luftuar për Shqipërinë, sepse  e dinte se aty ku flitet shqip i thonë Shqipëri.

 

Përkujton me mall OVL e UCPMB-së, familja dhe mbarë shokët e bashkëluftëtarët e Fatmirit.

Përkujtimiti bashkangjitet edhe redaksia

e agjenc.inf.”Presheva Jnë”

LAVDI !

SHPËRNDAJE