Denisa, kjo bukuroshe  e cila me gjinj e saj i ja zë frymën meshkujve

Para tre vjetësh ajo është shpallur, Miss i botës në bikini dhe nëse në ndonjë rast e takoni, me të lehtë do të merreni vesh, pasi që pos gjuhës çeke, di të flasë edhe anglisht, italisht, polonisht, rusisht dhe gjermanisht.

 

Se çeket janë të bukura nuk është sekret, ndërsa Denise Milani mund të shndërrohet në njërin nga produktet më të eksportueshme çeke, e cila shtëpinë e re e ka gjetur në Los Anxhelos.

Para tre vjetësh ajo është shpallur, Miss i botës në bikini dhe nëse në ndonjë rast e takoni, me të lehtë do të merreni vesh, pasi që pos gjuhës çeke, di të flasë edhe anglisht, italisht, polonisht, rusisht dhe gjermanisht.

Kjo bukuroshe me gjinj të mëdhenj i lë meshkujt pa frymë. Është e gjatë 162 centimetra, ndërsa gjinjtë e saj natyralë, për të cilët betohet se janë natyralë, e kanë numrin impresiv 34DDD, të cilët fatkeqësisht për meshkujt kurrë nuk i ka treguar në tërësi. Dëshironi që në spital t’ju qëndrojë mbi kokë një infermiere e bukur si kjo e Denisa? ..apo ndoshta jo se ju hyp edhe më shumë temperaturën…

SHPËRNDAJE