depppKundër paradës së sotme në shesh të komunitetit LGBT, ka dalë deputeti Gëzim Kelmendi i cili ka goditur rëndë ata duke thënë se janë të sëmurë. Kelmendi e sheh si dicka të huaj njerëzit me orientime të tilla seksuale. Ata sipas tij e shkatërrojnë familjen.

 

Parada e LGBT-së sot në Kosovë !

Populli i Kosovës ka krenari dhe dinjitet, respekton mikun dhe gjithë njerëzit pavarësisht orientimeve të ndryshme të tyre. Por, populli i Kosovës mbi të gjitha ruan dhe respekton familjen si shtyllë kryesore të shoqërisë. Populli jonë nuk ka nevojë për parada të tilla të komunitetit LGBT. Ngase shkencërisht është e vërtetuar se “homoseksualizmi” është sëmundje e cila ka arritur të shtrijë ndikimin në nivel global dhe të ju imponohet shoqërive të ndryshme sikur diçka normale dhe demokratike. Ndërsa, po kjo sëmundje sot është ndër shkaktarët kryesor të shkatërrimit të familjes dhe zvogëlimit të numrit të popullsisë. Fundja, “paradë”organizon ajo shoqëri apo ai komunitet që është krenaria e një vendi sikur: Policia, Ushtria.

SHPËRNDAJE