Gjate dites se sotme, ne Hage, per vizite tek te burgosurit padrejtesisht atje ka qendruar deputeti nga rradhet e PDK-se, z. Hajdar Beqa.

Ai ne llogarine e tije ne facebook ka shkruar se ata jane te forte dhe se nuk ka dyshim se do te dijne qe ta mbrojne kombin edhe nga kjo pozite.

Ja postimi i z. Beqa:

Sot vizitova krerët e UÇK-së të cilët padrejtësisht po mbahen ne Hagë!

Presidentin Thaqi, Kryetarin Veseli, Bacën Jakup, Rexhep Selimin, Nasimin dhe Hysniun, i pashë me të fortë se kurrë, më të fortë edhe se atëherë kur ishin në istikame të luftës.

Ata dijtën që në momentet më kritike për kombin të kapin armët dhe të luftojnë për Liri, e pa dyshim që do të dinë qe edhe ta mbrojnë Luftën e drejtë dhe të pastër të popullit Shqiptar për Liri dhe Pavarësi.

SHPËRNDAJE