EKSKLUZIVE për AIK “Presheva Jonë” rreth aferës “dick marty” flet ADEM DEMACI  legjenda e gjallë e rezistencës shqiptare kunder Serbise okupuese, ish-drejtues i UCK-së dhe kandidat potencial për president të Kosovës

 

 

« Dick Marty nuk është i vetëm, mbrapa tij qëndron një ekip i përgatitur mirë antishiptar dhe mafia ndërkombëtare e prirë nga ajo serbe cila përpiqet të qes hije të zezë shtetit më të ri në Evropë – Kosovës përmes një të ashtuquajturi raport, një pamfleti plot dezinfomata.. Jo vetëm kaq, ky grup mafiozësh ndërkombëtar në krye me Dick Marty nuk është vetëm kundër Kosovës dhe shqiptarëve, por ka për qëllim edhe të hedh poshtë dhe njollos  edhe rolin e OKB-së, BE-së, NATO-s, SHBA-së, Zvicrës dhe mbarë komunitetin ndërkombëtar në Kosovë të cilën investuan energji dhe miliarda dollarë për vënin e paqes dhe stabilitetit në ketë pjesë të Evropës e kërcnuar nga bishat serbe të prira nga kasapi ballkanit Milloshevic.. » shprehet për AIK “Presheva Jonë” Adem Demaci , legjenda e gjallë e rezistencës sqhiptare kunder Serbise okupuese, ish-drejtues i UCK-së dhe kandidat potencial për president të Kosovës

 Prishtinë, 29 dhjetor / n.m. AIK-Presheva Jonë

Zotri Adem Demaci, legjenda e gjallë e rezistencës serbe, ish-drejtues i UCK-së dhe kandidat potencial për president të Kosovës Adem flet eskluzivisht për Agejncinë Informative Kombëtare të Kosovës Lindore « Presheva Jonë »  lidhur me afëren « DICKMARTY » sipas të cilit  « kjo është edhe një propagandë e llojit të vet e përgatitur mirë në kuzhinat serbe me seli në Beograd.. »

Sipas z.deamci « ato cfarë po lexojmë e dëgjojmë sot nga media vendore dhe të huaja  rreth këtij Dick Marty mbi një raporti i cili po akuzon UCK-ne apo disa liderë Kosovarë për « trafik organesh » janë qesharake dhe keto s janë gjë veq spekulimi më madhe i këtij mileniumi. Tek ne thotë populli, një i cmendur e hedh një guri, treqind tjerë s’mund ta nxjerrin…” Sipas tij afera e « dick marty » do të dështojë dhe se ai ka vetëm një  sukses, ku mediave i ka dalur punë dhe muhabet

 «Më vjen rënd t’i them zviceran, sepse dihet mirë cfarë janë raportet mes popullit zviceran dhe shqiptarë, por po i them ky njeri, ose nuk është normal ose është i paguar mirë nga mafia serbe dhe ruse për t’i prirë ketij raporti kundër Kosovës pa dëshmi me plotë e përplot dezinfomata. Ku gjet ai djal prej Ticinos të dijë se cfarë paska bërë UCK-ja apo Hashim  Thaci në mal..kur para tij në Kosovë, në ballkan kanë kaluar dhe ka  edne shërbime më profesionale, më serioze për të hetuar zhvillimet në rajon. Siq  e dini Kosova nga viti 1998/9 kur fillojnë ekto akuza.. e deri më sot është e blinduar nga polici jo vetëm vendore por edhe ndërkombëtare, përfshirë këtu edhe shërbime të ndryshme serjkrete të cilat janë të instlauar në vendin tonë për të ndjekur situatën dhe zhvillimet më përsëafërmi në terren. Dhe tash ai jarani i Carla del Pontes me emrin Dick Marty ngritet e akuzon pa kurrëfarë dëshmish sërish UCK-në dhe liderët tanë me të cilat akuza për opinonin botëror njihen se janë bërë më parë edhe nga regjimi i Beogradit dhe i Moskës.. »

Prandja, sipas z.Adem Demaci, nëse kemi parasysh praninë e madhe të policisë së unifmrmuar dhe sekrete në Kosovë duke filluar nga ata të UNMIK-ut, të EULEX-it  e derit e kata të Interpolit dhe gjitha hetuesit e tyre kanë dështuar për shkak se UCK ka zhvilluar një luftë të pastër dhe clirimtare… » Dhe mu për këtë Zvicra dhe Komuniteti ndërkombëtar duhet të merret me ket Dick Marty, duke zhvilluar hetuesi, në rend të parë duke bllokuar kontot e tija anë kend nga i ka ato dhe te zbulojn se nga kush paguhet dhe lidhjet  e tij me mafian serbe dhe gjithë argatët tjerë proserbë e serbofilë që mund të qëndrojnë pas tij.. » ka deklaruar për AIK « Presheva Jonë » z.Adem Demaci.

 

 Sipas Adem Demacit « ky zviceran me emrin Dic Marty ne vend që të merret merret me zbulimin e fatit e 1820 të zhdukurve shqiptarë duke bërë psin në Serbi të cilët sot e kësaj dite familjarët e tyre nuk dine gjë a janë dhezur nga serbët, a janë bërë mish për peshqit e Danubit apo ende janë gjallë diku… duke punuar në minierat serbe… Unë po ja them vetëm një gjë këtij Dick marty, mikut të Carla del Pontes dhe të Beogradit se luaftëtarët tanë në teren nuk kanë pasur as grshrë e as barna të mjaftueshme për luftëtarët e lirisë. Ka ndodhur shpesh që në mungesë të mjeteve, teknikës ushtarit të UCK-së të palgosur ju është prerë këmba me sharrë për ta shpëtuar jetën e tij. Dhe atsgh qohet ai burri dheut e flet për « trafik organesh »..Ai s’ ka fajë ndoshta, kush e din njeri sa miliona dollare ka marrur. Dhe ndoshta edhe punën ja kanë prue pisk dhe i shkreti duhet me këndue tash ashtu qysh t’i fishkllonë tjerët… »

 

Jo vetëm kaq , iltelektuali dhe patrioti ynë i shquar Adem Demaci në vazhdim pohon se « ky Dick Marty nuk është i vetëm, mbrapa tij qëndron një ekip i përgatitur mirë antishiptar dhe mafia ndërkombëtare e prirë nga ajo serbe cila përpiqet të qes hije të zezë shtetit më të ri në Evropë – Kosovës përmes një raporti plot dezinfomata.. Jo vetëm kaq, ky grup mafiozësh ndërkombëtar në krye me Dick Marty nuk është vetëm kundër Kosovës dhe shqiptarëve, por ka për qëllim edhe të hedh poshtë dhe njollos edhe rolin e OKB-së, BE-së, NATO-s, SHBA-së, Zvicrës dhe mbarë komunitetin ndërkombëtar në Kosovë të cilën investuan energji dhe miliarda dollarë për vënin e paqes dhe stabilitetit në ketë pjesë të Evropës e kercnuar nga bishat serbe të prira nga kasapi ballkanit Milloshevic.. » është shprehur z.Adem Demaci në fund për AIK « Presheva Jonë ». Sa i përketë bisedimeve, Demaçi vlerëson se ato nuk do të jenë aspak të lehta, por mendon se nuk do do të duhej të fillonin përderisa Serbia nuk e njeh shtetin e Kosovës.

Vtin te cilin po e percellim, fatkeqesisht po përfundon në mënyrë dramatike, kështu thotë veprimtari i çështjes kombëtare Adem Demaçi, në një intervistë për fundvit per AIK Presheva Jone”  Ai thotë po ashut se Kosova nuk duhet t’u jep shumë rëndësi raporteve, siç i quan ai, të sponsorizuara nga Serbia, por duhet koncentrim në zgjidhjen e problemeve të brendshme. Raporti i Dik Martit duhet të hetohet në Serbi, se mundësitë për krime kanë qenë në Serbi e jo në Kosovë.

 

SHPËRNDAJE