usaaaAmbasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Greg Delawie, ka thënë se SHBA’të po përpiqen të kontribuojnë në sundimin e ligjit, edhe për ndjekje penale e për parandalimin e rasteve kriminale

“Është mirë të ndiqen penalisht kriminelët por edhe më mirë që të parandalohen ata të bëhen kriminel”, tha Delawie.

Ai ka pyetur se çfarë duhet bërë Amerika për të ndihmuar  në ndjekjen penale dhe në parandalimin e krimit në Kosovë.

Këto komente Delawie i ka bërë gjatë një debati në Prizren në kuadër të festivalit të filmit të shkurtër

SHPËRNDAJE