Presheve, 19 nentor  Qytetarët e Preshevës, Bujanocit (pak e hiq ne Medvegje) në Serbi jane goditur ne mengjesin e sotem nga termeti i cili kishte epiqender Maqedonine, njftone agjencia e lajmeve “Presheva Jone”

Sipas të dhënave të Rrjetit Sizmologjik, tërmeti u ndje sot vetëm 6 orë më parë, me epikatorin 180 km në juglindje të Shkupit, duke perfshire edhe Luginen e Presheves.

Shkalla e tërmetit ishte 4.2 gradë dhe intensiteti i 3 gradave në përputhje me shkallën makroekonomike evropiane.

Cudi, e besoni, sa here qohen peshe, s’merren vesh shqiptaret, dridhet toka ne Presheve, percarje e nderskomsa siq u pa ne zgjedhjet e fundit ne Lugine, shkruan agjencia e lajmeve “Presheva Jone”

Per ata qe besojne ne Zot, a thua a eshee ky paralajmerim i perendis ose bashkohuni ose ju bera rrafsh. Sidoqofte, perendia i ka punet e veta, sikur edhe shqiptaret qe duhet ti bejne punet, detyrat e vete te punojne dhe veprojne ne favor te qytetareve. Fundja as Allahu xh.h nuk permsion gjendjen e atij populli i cli nuke permisohen vetevetes. Cka i duhen bishtit te Preshves 12 parti politike ?! E tana, valla u dirdh toka, po tybe, bile pak eshte dridhur, masi se leshon krejt …

 

SHPËRNDAJE