PAS 10 VITESH…Pse thonë, cka mbjell, korr, mos sot, nesër po!.. Asgjë spo mbetka per at dynja, ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” duke perkujtuar arrestimet e policise serbe ndaj shqiptareve te pafajshem te cilet i quanin “terroriste” dhe e me fund i liruan?!

Mitorvice, e hene 26 mas 2018  –Policia e Kosovës ka arrestuar në Mitrovicë të Veriut shefin e të ashtuquajturës zyrës për Kosovën, Marko GjuriqArrestimi ka ndodhur në tubimin serb në Kosovë, ku Gjuriq ka shkuar përkundër se autoritetet kosovare ia kanë ndaluar hyrjen. Presheva Jone nga vendi i ngjarjes raporton se Gjuriqin policia po e sjell nën pranga në Prishtinë, te cilin pas ca oresh e ktheu mbrpash nga kishte ardhur..

Preševo, petak, 26.12.2008 –Devet godina nakon zločina nad civilima u okolini Gnjilana, srpska policija uhapsila je juče ujutru na području Preševa deset pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova (UCPMB).

SHPËRNDAJE