(AIK-Presheva Jone)

 

Pas problemeve që po ndihen në klubin mbretëror me lëndimin e Higuain të cilit iu desh të operohet,sjellja e një sulmuesi është e pa shmangshme

 

Sulmuesi nga Togo në as një moment nuk arriti të tregoj cilësit e tija të cilat I kishte tek sa luante te Arsenali dhe kjo e shqetëson skuadrën nga manchesteri. Për këtë arsye ata janë të detyruar të sjellin sulmues të rinjë në klub dhe patjetër ti largojnë disa,njëri prej të cilëve është edhe Adebayor.

 

“Skuadrës mbretërore I kemi ofruar kushte të volitshme,pasi që ata mund ta blejnë emanuelin në formë këstesh dhe kjo nuk do ta rëndoj shumë ekonominë e klubit,I dimë problemet të cilat I kanë ata me sulmn dhe mendojm së kjo për ta do të ishte zgjidhja më e mirë” kanë thënë drejtues të klubit anglez

SHPËRNDAJE