(AIK-Presheva Jone)

Ciara dëshiron të realizojë fotografi lakuriqe sa është në moshë të re. Këngëtarja e muzikës R&B, dëshiron që në vitet e pleqërisë t’i shikojë ato dhe ta admirojë pamjen e saj në rini. “E dua trupin tim. Në momentin e duhur dhe për revistën e duhur, përfundimisht do ta mendoj atë. Pastaj kur të bëhem 50 vjeçare, do të shoh prapa dhe do të them fjalë admiruese për veten”, ka thënë Ciara.

SHPËRNDAJE